Μια επιφάνεια εμπνευσμένη από το τσιμέντο.

Οίκος : Cotto d’Este – Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A. – Ιταλίας

Υφή και χρώματα που συνδυάζονται απόλυτα με τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Ασκήσεις με στυλ που καθαρίζουν το χώρο, αλλά προσδίδουν μια ξεχωριστή, προσωπική πινελιά στο σχεδιασμό και τον χαρακτήρα τους.

Η συλλογή X-Beton είναι μέρος της σειράς προϊόντων PROTECT®: αντιμικροβιακά πλακάκια δαπέδου και τοίχου, σχεδιασμένα για υγιείς, ασφαλείς και προστατευμένους χώρους διαβίωσης.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Αδιαφανής και με απτική ποιότητα, αυτή η επιφάνεια έχει μια ελαφρώς γυαλιστερή εμφάνιση που την κάνει απαλή και ελκυστική. Η ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή πρώτων υλών υψηλής ποιότητας δημιουργεί μια επιφάνεια με ευαίσθητα χρωματικά εφέ και με την εξαιρετική ψευδαίσθηση βάθους.

Οι περίεργες κορυφογραμμές αυτής της κατασκευής από έλασμα σκυροδέματος γυαλίζονται από ένα σετ τροχών λείανσης διαμαντιών. Στη συνέχεια, όλη η επιφάνεια τελειώνει με λειαντικά πινέλα που τονώνουν την αντανάκλαση του προϊόντος. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλακάκι με ματ τόνο και μια όμορφη απαλή επιφάνεια, δημιουργώντας ένα τελικό αποτέλεσμα που είναι πιο αντιδραστικό στο φως του περιβάλλοντος από το φυσικό φινίρισμα.

X-BETON naturale

Διαστάσεις 14mm:

 • 60×60 cm
  14 mm
  Naturale R11
  Satinata R10
 • 90×90 cm
  14 mm
  Naturale R11
  Satinata R10
 • 60×120 cm
  14 mm
  Naturale R11
  Satinata R10

Διαστάσεις 20mm:

 • 90×90 cm
  20 mm
  Naturale R11

Χρώματα

Εφαρμογές

Προϊόντα συλλογής X-BETON στην έκθεση Vokos:

Προϊόντα συλλογής X-BETON 20mm πάχος εξωτερικού χώρου στο κατάστημα Vokos:

Downloads

Κατάλογος X-BETON
cottodeste

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!