Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

THINk ZERO® – Panariagroup

Το να είσαι βιώσιμος είναι κάτι περισσότερο από ιδέα, είναι πράξη!

ThinkZero_logo

Η επανάσταση που σου δίνει λιγότερα σου δίνει περισσότερα.

Το μεγάλο στοίχημα για ένα μέλλον ευημερίας για τους ανθρώπους και το περιβάλλον ξεκινά επίσης με την επιλογή βιώσιμων δομικών υλικών. Γι’ αυτό η επαναστατική τεχνολογία έχει αναπτύξει : μεγάλες, εξαιρετικά λεπτές πλάκες πλακιδίων.

Οι εξαιρετικά λεπτές πλάκες πλακιδίων είναι η τελευταία γενιά μιας τεχνολογικά προηγμένης βιομηχανικής διαδικασίας που μετατρέπει τα φυσικά στοιχεία σε ένα προϊόν τόσο ανθεκτικό που είναι πολύ πιο μακροχρόνιο από όλες τις εναλλακτικές λύσεις για την επίστρωση επιφανειών.

Οι υπέρλεπτες πλάκες πλακιδίων. Η πιο βιώσιμη κεραμική επιφάνεια στον κόσμο.

Οι εξαιρετικά λεπτές πλάκες γεννιούνται βιώσιμες, αλλά δεν είναι μόνον αυτό.
Το εργοστάσιο παραγωγής πλακιδίων εργάστηκε για να μειώσει τις εκπομπές CO2 που παράγονται από την παραγωγή τους και να αντισταθμίσει επίσης τις υπολειπόμενες εκπομπές.
Αλλά και κάτι περισσότερο. Για να επιτευχθεί παραγωγή μηδενικού αντίκτυπου, πολύ πέρα από τις νομικές απαιτήσεις.
Έτσι δημιούργησε εξαιρετικά λεπτές πλάκες που αντισταθμίζουν το 100% των εκπομπών CO2 τους: η πιο βιώσιμη κεραμική επιφάνεια στον κόσμο!

Εξαιρετικά λεπτές πλάκες, η πιο προηγμένη γενιά πλακιδίων

Ενισχυμένες από μια παράδοση άνω των δέκα ετών, οι εξαιρετικά λεπτές πλάκες της Panariagroup γεννιούνται βιώσιμες από τα πρώτα κιόλας στάδια: ξεκινώντας από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους – μόνο νερό, γη και φωτιά, από τη χαμηλότερη ανάγκη για νερό και ενέργεια, από τη χαμηλότερη ρύπανση που χρησιμοποιείται στη μεταφορά των ίδιων των πλακών. Όλα αυτά τα καθιστούσαν πάντα μεταξύ των πιο βιώσιμων υλικών που είναι διαθέσιμα στους σχεδιαστές.

ThinkZero-icon-materie-prime-1

-65%
την κατανάλωση πρώτων υλών

ThinkZero-icon-acqua

-80%
την κατανάλωση νερού

ThinkZero-icon-energia

-30%
την κατανάλωση ενέργειας

ThinkZero-icon-co2

-30%
CO2 εκπομπές στην ατμόσφαιρα

ThinkZero-icon-trasporti

-66%
ρύπανση που προκαλείται από τις μεταφορές

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Τίτλος

Go to Top