Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

StrideUp – η νέα επαναστατική τεχνολογία – Italgraniti

StrideUp®

Το StrideUp® είναι η επαναστατική τεχνολογία που συνδυάζει την εξαιρετική αντοχή στην ολίσθηση αλλά ταυτόχρονα και μια μοναδική απαλότητα στην επιφάνεια. Το StrideUp® εγγυάται έναν ανώτερο δυναμικό συντελεστή αντίστασης στην ολίσθηση, ο οποίος είναι ιδανικός για πλακάκια σε περιοχές με μεγάλη κινητικότητα και χρήση στο δάπεδο και, ταυτόχρονα, έχει μια μαλακή επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα και απολυμάνετε. Η πορσελάνη StrideUp® είναι ευέλικτη, συμμορφώνεται με σημαντικές απαιτήσεις ασφάλειας και προσφέρει συνέχεια μεταξύ των ρυθμίσεων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου: είναι μια ασφαλής λύση, επινοημένη με στυλ.

Λειτουργικό, ασφαλές και σχεδιασμένο με στυλ είναι τα βασικά στοιχεία για την περιγραφή ενός ιδανικού δαπέδου. Το StrideUp ® ,  είναι μια νέα τεχνολογία που σχεδιάστηκε από τον Όμιλο Italgraniti, αναγνωρίζεται ακριβώς στον πολύτιμο συνδυασμό υψηλής αντοχής στην ολίσθηση και της μαλακής επιφάνειας, μια πραγματική τεχνολογική επανάσταση για τους σύγχρονους χώρους.

Χάρη στη εις βάθος έρευνα και τη μηχανική νέων υλικών, ο Όμιλος Italgraniti πέτυχε τη βελτιστοποίηση του StrideUp ® , μιας καινοτόμου επιφάνειας που ενισχύει τις δυνατότητες των πλακιδίων porcelain stoneware.

Με το StrideUp ® , τα πλακάκια διατηρούν τα γνωστά χαρακτηριστικά αντοχής στη φθορά, την τριβή και την κάμψη και καταφέρνουν να αποκτήσουν πρότυπα απόδοσης και ποιότητας που ενισχύουν τις δυνατότητες εφαρμογής του και τα μετατρέπουν σε μια καινοτομία απόδοσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητα περιβάλλοντα.

Μια πρωτοποριακή τεχνολογία, πολλά πλεονεκτήματα:

  • Το StrideUp® εγγυάται υψηλό δυναμικό συντελεστή αντοχής στην ολίσθηση, ιδανικό για πλακοστρώσεις περιοχών με μεγάλη κίνηση και ειδικές απαιτήσεις όσον αφορά την υψηλή αντοχή στην ολίσθηση – ξενοδοχεία, spa, δημόσια κτίρια.

  • Το StrideUp ® είναι μια μαλακή επιφάνεια και επομένως εύκολο να καθαριστεί και να απολυμανθεί, και είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα λύση για τη διατήρηση μιας σύνδεσης μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, συνέχεια που δίνει αισθητική απόλαυση και προσφέρεται για μεγάλη ευελιξία.

  • StrideUp ® : προβλεπόμενη χρήση πρωτοφανούς τεχνολογίας.

Μαλακή επιφάνεια αφής, εύκολος καθαρισμός και αντοχή στην ολίσθηση: μια τριάδα χαρακτηριστικών που καθιστούν το StrideUp ® τη λύση για πολλαπλά αιτήματα.
Επιπλέον, ανταποκρίνεται πλήρως στις τιμές τριβής που επιβάλλονται από τους πιο αυστηρούς κανονισμούς σε παγκόσμια κλίμακα, χαρακτηρίζοντας έτσι τον εαυτό του ως εξαιρετική επιλογή για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές στο φινίρισμα των πλαισίων σχεδιασμού που πρέπει να ανταποκρίνονται σε σημαντικές απαιτήσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Σε μια εποχή που ο διάλογος μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι ο πρωταγωνιστής στο σχεδιασμό μεγάλων αρχιτεκτονικών χώρων, η αισθητική συνέχεια που προσφέρει η χρήση της νέας τεχνολογίας StrideUp ® είναι απαράμιλλη: μια ασφαλής λύση, σχεδιασμένη με στυλ.

Περιηγηθείτε στη γκαλερί και ανακαλύψτε τη νέα τεχνολογία επιφανειών των συλλογών μας από porcelain stoneware:

2022-07-07T10:58:31+03:00News|

Share This Story, Choose Your Platform!

Τίτλος

Go to Top