Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχου

Vokos Shop

Starlight | Cotto d’Este, πλακάκια μάρμαρο, ομορφιά που διαρκεί για πάντα

logo-protect-bianco
logo-tz-brand-white

Shining beauty

Οίκος : Cotto d’Este – Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A. – Ιταλίας
Συλλογή : Starlight
Στυλ: Μάρμαρο
Τεχνολογία: Πλακάκια πορσελάνης με αντιβακτηριδιακή τεχνολογία PROTECT®

Οκτώ από τα πιο σπάνια και εκλεκτά φυσικά μάρμαρα είναι η έμπνευση για την συλλογή πλακιδίων StarLight, μια συλλογή από Kerlite 3plus laminated porcelain stoneware (εύκαμπτη πορσελάνη πλακιδίων) που εξισορροπεί την κομψότητα και την πολυτέλεια, τη σεμνότητα και τη χλιδή. Η πιο εξελιγμένη διακοσμητική τεχνολογία ανεβάζει τον ρεαλισμό της αναπαραγωγής σε υψηλότερο επίπεδο: η εξαιρετικά υψηλή γραφική ευκρίνεια, η προσοχή στις ορυκτές λεπτομέρειες και τα έντονα χρώματα προκαλούν θαυμασμό και έκπληξη με την αίσθηση της αυθεντικότητας που μεταφέρουν.

Ενσαρκώνοντας την αισθησιακή ομορφιά του μαρμάρου, η StarLight σημειώνει ένα σημαντικό τεχνικό ρεκόρ: μεγάλες, εξαιρετικά λεπτές πλάκες (πάχους μόλις 0,35 cm) με γυαλιστερή επιφάνεια που μοιάζει με καθρέφτη. Το StarLight Glossy αλληλοεπιδρά με το φως, διαπερνώντας τον χώρο διαβίωσης με εξαιρετικές αντανακλάσεις.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Διαστάσεις Kerlite 3plus:

 • 50×100 cm
 • 100×100 cm
 • 100×300 cm

Χρώματα

Πληροφορίες συλλογής

 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
  Η σχολαστική επιλογή φυσικών μοντέλων και οι πιο προηγμένες τεχνολογίες ψηφιακής διακόσμησης οδηγούν στα άκρα τον ρεαλισμό της ερμηνείας του Cotto d’Este για οκτώ από τα καλύτερα μάρμαρα της φύσης.

 • ΓΥΑΛΙΣΤΡΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΑΧΟΥΣ 0,35 cm
  Η Cotto d’Este είναι η μόνη εταιρεία στην αγορά που προσφέρει το μοναδικό γυαλισμένο-καθρέφτη φινίρισμα σε κεραμικές επιφάνειες με πάχος μόλις 0,35 cm: ένα επίτευγμα που έγινε δυνατό από τη συνεχή προσπάθεια για καινοτομία μιας μάρκας που πάντα πίστευε στη σύνδεση μεταξύ τεχνικής υπεροχής και αισθητικής διάκρισης.

 • ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΜΕ FIBERGLASS
  Η ειδική διαδικασία παραγωγής και το στρώμα fiberglass που εφαρμόζεται στο πίσω μέρος των πλακών Kerlite διασφαλίζουν ότι οι εξαιρετικά λεπτές κεραμικές επιφάνειες StarLight είναι εξαιρετικά ισχυρές.

 • ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
  Πλάκες εντυπωσιακού μεγέθους (100×300 cm) ιδανικές για τα υψηλά πρότυπα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης. Ένα εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ υλικό που είναι ελαστικό, υψηλής απόδοσης και εύκολο στην εργασία, κατάλληλο για κάλυψη οποιασδήποτε επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένων των καμπυλωτών επιφανειών.

 • 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
  Η StarLight είναι μια ασφαλής επιλογή: η εγγύηση που παρείχε πάντα η Cotto d’Este για τα προϊόντα της μαρτυρεί τη βιομηχανική της τεχνογνωσία και την ενοποιημένη, αξιόπιστη εμπορική της εμπειρία.

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ANTIBACTERIAL PROTECT®
  Μια αποκλειστική τεχνολογία Panariagroup που εγγυάται ισχυρή αντιβακτηριακή προστασία 24 ώρες το 24ωρο, ακόμα και χωρίς ηλιακή ακτινοβολία, και που δεν χάνει ποτέ την αποτελεσματικότητά της επειδή είναι μόνιμα ενσωματωμένη στο προϊόν.

Εφαρμογές

kerlite-easy-white
kerlitez

Είναι το πρώτο σύστημα εγκατάστασης τοποθέτησης χωρίς τη χρήση πιστοποιημένων συγκολλητικών (κόλλα πλακιδίων) με Kerlite, εξαιρετικά λεπτών πλακών ανώτερης ποιότητας.
Με πάχος μόλις 7 mm, αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση ενός νέου είδους δαπέδου από πλακάκια υψηλής αντοχής. Υπάρχει δυνατότητα ανακαίνισης χωρίς κατεδάφιση καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε προϋπάρχοντες χώρους.

Χαρακτηριστικά της συλλογής Starlight

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Τίτλος

Go to Top