Μεγάλες πλάκες Slabs κατάλληλες για επιφάνειες κουζίνας, πάγκους κουζίνας, έπιπλα κουζίνας

Πλάκα πορσελάνης για πάγκους κουζίνας
Οι πλάκες από πορσελάνη SLABS χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πάγκων κουζίνας και με τη χρήση τους είναι δυνατό να αναπαραχθεί με εκπληκτικό τρόπο η κομψότητα του μαρμάρου, η φυσικότητα των φυσικών λίθων και ο σύγχρονος χαρακτήρας των τσιμέντων, των ξύλων και των μετάλλων. Το μέγεθος των πλακών, 1635X3230 mm, είναι ιδανικό για την αναδημιουργία κάθε τύπου σχήματος.

Εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά
Λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών τους, οι πλάκες SLABS αντιπροσωπεύουν μια καινοτομία: είναι οικολογικά βιώσιμες, ανθεκτικές σε κρούσεις, γρατσουνιές και θερμικές κρούσεις. Είναι ανθεκτικά στα χημικά, ανθεκτικά στον παγετό και καθαρίζονται εύκολα: είναι επομένως ιδανικά για τη δημιουργία πάγκων κουζίνας. Χάρη στην εφαρμογή των πιο πρόσφατων τεχνολογιών παραγωγής, κατέστη δυνατή η δημιουργία ενός από τα πιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά κουζινάκια που έχουν δει ποτέ μέχρι τώρα. Η πορσελάνη από πέτρα, όντας πολύ ανθεκτική, εγγυάται μέγιστη πρακτικότητα και αξιοπιστία.

Μεγάλη γκάμα διαφορετικών επιφανειών
Η στιλιστική προσφορά σε SLABS  αποτελεί ένα πραγματικό καλειδοσκόπιο επιφανειών, διαθέσιμο ανάλογα με τα είδη σε γυαλιστερό, φυσικό ή απαλό φινίρισμα. Οι διαφορετικές υφές γραφικών σας επιτρέπουν να παίξετε με τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε πάγκους κουζίνας σε διαφορετικά στυλ. Εμπνευστείτε από τη γοητεία των προϊόντων SLABS για ένα πάνω μέρος κουζίνας με πέτρα ή βυθιστείτε στις κομψές φλέβες εμπνευσμένες από τα πιο πολύτιμα, κλασικά ή εξωτικά μάρμαρα, για ένα αποτέλεσμα που κόβει την ανάσα. Ή δώστε μια ρουστίκ-κομψή πινελιά στο περιβάλλον της κουζίνας σας με έναν πάγκο εργασίας σε εφέ ξύλου που ερμηνεύει το αρχικό υλικό με εξαιρετικό ρεαλισμό.

Εύκολο στο καθάρισμα
Η πορσελάνη είναι ένα υλικό με υψηλή τεχνική απόδοση και η δημιουργία πάγκων κουζίνας με μεγάλες κεραμικές πλάκες δεν απαιτεί την παρουσία αρμών πλακιδίων, που θα επέτρεπαν την εναπόθεση βρωμιάς. Η πορσελάνη είναι ένα αδρανές υλικό, που δεν απελευθερώνει ουσίες που μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα και καθαρίζονται εύκολα με τα πιο συνηθισμένα απορρυπαντικά, γι’ αυτό και είναι ένα εξαιρετικά υγιεινό υλικό.

Υψηλή απόδοση