Μεγάλες πλάκες Slabs κατάλληλες για βαριά χρήση

Ξενοδοχεία και δημόσιοι χώροι
Λαμβάνοντας υπόψη το ευρύ φάσμα των επιφανειών SLABS, μπορούν να δημιουργηθούν δάπεδα σε δημόσιους χώρους και δομές φιλοξενίας, που κυμαίνονται από τη σύγχρονη γεύση των βιομηχανικών επιφανειών, που περνούν από την αίσθηση της πέτρας, μέχρι την πολύτιμη γοητεία του μαρμάρου. Οι επιφάνειες SLABS συνδυάζουν ανώτερες αισθητικές ιδιότητες με την τεχνική απόδοση της πορσελάνης.

Γραφεία και εμπορικές δραστηριότητες
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν εμπορικά κέντρα, εστιατόρια και καταστήματα, η επιλογή πλακιδίων από πορσελάνη για το δάπεδο είναι ιστορικά προτιμότερη επειδή είναι ένα ανθεκτικό προϊόν που δεν απαιτεί συντήρηση και πληροί αποτελεσματικά όλους τους κανονισμούς ασφαλείας. Οι πλάκες SLABS, που αποτελούν εξέλιξη της πορσελάνης μεγάλου μεγέθους, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτό το πλαίσιο, φέρνοντας τον χαρακτήρα και την κομψότητα των δαπέδων από σκυρόδεμα, μάρμαρο ή πέτρα ακόμα και σε δημόσιους χώρους.

cut to size κατόπιν παραγγελίας
Κατόπιν αιτήματος η αποκλειστική υπηρεσία “cut to size“: είναι δυνατή η παραλαβή των κεραμικών επιφανειών πάχους 12 mm, κομμένες σε rectified μέγεθος 160X160 cm. Το μεγάλο σχήμα, σε συνδυασμό με το πάχος των 12 mm, επιτρέπει μεγαλύτερη αντίσταση στο φορτίο θραύσης: καθίσταται τότε δυνατή η χρήση των πλακών SLABS σε δάπεδα για εμπορικές δραστηριότητες που υπόκεινται σε μεγάλη κίνηση με τα πόδια.

Υψηλή απόδοση