Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχου

Vokos Shop

Safetouch – Surface technology

Safetouch – Surface technology

Μία τεχνολογία παραγωγής πλακιδίων αποκλειστικά από τον οίκο Blustyle

Επιφάνεια γενικής χρήσης

Η μόνη κεραμική επιφάνεια πλακιδίων που συνδυάζει την ασφάλεια της μέγιστης αντοχής στην ολίσθηση με επιφάνεια που έχει μηδενική τραχύτητα, διατηρώντας υψηλά επίπεδα απαλότητας στην αφή και ευκολία καθαρισμού και συντήρησης.

TOTAL LOOK. Η τεχνολογία Safetouch προσφέρει εντελώς απρόσκοπτη χρήση, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και όταν αντιμετωπίζετε τους πιο αυστηρούς κανονισμούς.

Η φύση αυτής της επιφάνειας, η οποία συνδυάζει απίστευτη ευελιξία, αισθητική και απόδοση, την καθιστά ιδανική για μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων, είτε οικιακές είτε δημόσιες, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Απαλό στην αφή

Το ειδικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του αποτελείται από υαλώδεις μικρόκοκκους. Χάρη στο πολύ μικρό μέγεθος σωματιδίων, η επιφάνεια που προκύπτει στερείται της ευδιάκριτης τραχύτητας που χαρακτηρίζει τις παραδοσιακές αντιολισθητικές επιφάνειες, γεγονός που επιδεινώνει την τραχύτητά τους, μειώνοντας την απτική απαλότητα και περιπλέκοντας τον καθαρισμό και τη συντήρηση.

Αντιολισθητική ειδιότητα

Ωστόσο, σε μικρό επίπεδο που δεν είναι αντιληπτό στην αφή, η επιφάνεια διατηρεί ανωμαλίες που προστατεύουν αποτελεσματικά τους χρήστες από την ολίσθηση.

Μέγιστη απόδοση

Η τεχνολογία Safetouch ενσωματώνεται στη διαδικασία παραγωγής που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του κεραμικού υλικού και παραμένει αποτελεσματική σε όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Επιπλέον, οι ειδικές του ιδιότητες δεν μειώνουν σε καμία περίπτωση την αισθητική απόδοση του προϊόντος, το οποίο διατηρεί τα υψηλότερα αισθητικά πρότυπα και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

Πλακάκια με την τεχνολογία Safetouch στην έκθεση Vokos

Share This Story, Choose Your Platform!

Τίτλος

Go to Top