Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

PROTECT®

PROTECT®

Τεχνολογία PROTECT® για Αντιβακτηριδιακά δάπεδα και επενδύσεις τοίχων

Αντιβακτηριδιακά πλακάκια για δάπεδο και επενδύσεις τοίχων

Έχουμε ολοένα και μεγαλύτερη συνείδηση για την υγεία και την ασφάλεια σε όλες τις επιλογές που κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε – αλλά αν θέλουμε πραγματικά να το κάνουμε αυτό, πρέπει να ξεκινήσουμε από το σπίτι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Το PROTECT® είναι μια αποκλειστική συλλογή από υψηλής απόδοσης, αντιβακτηριδιακές επενδύσεις δαπέδου και τοίχων στα πλακάκια porcelain stoneware, ιδανικό για ένα ασφαλές, υγιεινό και προστατευμένο σπίτι. Οι κεραμικές επιφάνειες PROTECT® περιέχουν μια αντιμικροβιακή ασπίδα με τεχνολογία ιόντων αργύρου ενσωματωμένη στα πλακάκια, εξαλείφοντας έως και 99,9% των επιφανειακών βακτηρίων. Το αποτέλεσμα? Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων που προστατεύονται πάντα, 24 ώρες το 24ωρο, μέρα και νύχτα. Ευκολότερη υγιεινή και καθαρισμός, για ασφάλεια σε όλο το σπίτι. Για πάντα.

Για να μάθετε πώς λειτουργεί το PROTECT®, κατεβάστε το φυλλάδιο ή δείτε το τεχνικό βίντεο.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων και επιφανειών στην έκθεση Vokos
Αντιβακτηριδιακά πλακάκια για δάπεδα και επενδύσεις τοίχων που συνδυάζουν την αποκλειστική αισθητική με την εξαιρετική αντοχή.

Share This Story, Choose Your Platform!

Τίτλος

Go to Top