Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχου

Vokos Shop
espa-logo

PROTECT® – Lea Ceramiche

Η Lea Ceramiche παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα την τεχνολογία της PROTECT® για Αντιβακτηριδιακά δάπεδα και επενδύσεις τοίχων

Αντιβακτηριδιακά δάπεδα και επενδύσεις τοίχων

Έχουμε ολοένα και μεγαλύτερη συνείδηση για την υγεία και την ασφάλεια σε όλες τις επιλογές που κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε – αλλά αν θέλουμε πραγματικά να το κάνουμε αυτό, πρέπει να ξεκινήσουμε από το σπίτι.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Το PROTECT® είναι μια αποκλειστική συλλογή από υψηλής απόδοσης, αντιβακτηριδιακές επενδύσεις δαπέδου και τοίχων στα πλακάκια porcelain stoneware, τέλεια για ένα ασφαλές, υγιεινό και προστατευμένο σπίτι. Οι κεραμικές επιφάνειες PROTECT® περιέχουν μια αντιμικροβιακή ασπίδα με τεχνολογία ιόντων αργύρου ενσωματωμένη στα πλακάκια, εξαλείφοντας έως και 99,9% των επιφανειακών βακτηρίων. Το αποτέλεσμα? Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων που προστατεύονται πάντα, 24 ώρες το 24ωρο, μέρα και νύχτα. Ευκολότερη υγιεινή και καθαρισμός, για ασφάλεια σε όλο το σπίτι. Για πάντα.

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων και επιφανειών
Αντιβακτηριδιακά πλακάκια για δάπεδα και επενδύσεις τοίχων που συνδυάζουν την αποκλειστική αισθητική με την εξαιρετική αντοχή.

2022-07-20T10:11:55+03:00News|

Share This Story, Choose Your Platform!

Τίτλος

Go to Top