Η εξέλιξη της πέτρας, μια πρωτότυπη αισθητική.

Οίκος : Cotto d’Este – Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A. – Ιταλίας

Η εξέλιξη της πέτρας, μια πρωτότυπη αισθητική. Αποτέλεσμα μιας βαθιάς έρευνας και ενός αδιάκοπου πειραματισμού.

Η υλικότητα της πέτρας και η αισθητική των πιο σπάνιων μαρμάρων επισκέφθηκαν ξανά τη δημιουργικότητα του Cotto d’Este και μια ποικιλία επιφανειών για εμφάνιση, αφή και αίσθηση.

Η συλλογή αντιπροσωπεύει μια νέα εξαιρετική απόδειξη της ικανότητας της Cotto d’Este να επινοεί νέα και εντυπωσιακά φινιρίσματα. 6 επιφάνειες διακοσμημένες με μια ποικιλία γραφικών εφέ που δημιουργούν μια μοναδική προσωπικότητα για καθεμία από αυτές.

H συλλογή Lithos αποτελεί μέρος της σειράς προϊόντων PROTECT®: αντιμικροβιακά πλακάκια δαπέδου και τοίχου, σχεδιασμένα για υγιείς, ασφαλείς και προστατευμένους χώρους διαβίωσης.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Αδιαφανής και με απτική ποιότητα, αυτή η επιφάνεια έχει μια ελαφρώς γυαλιστερή εμφάνιση που την κάνει απαλή και ελκυστική. Η ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή πρώτων υλών υψηλής ποιότητας δημιουργεί μια επιφάνεια με ευαίσθητα χρωματικά εφέ και με την εξαιρετική ψευδαίσθηση βάθους.

naturale

Ιδιαίτερα απαλό και ευχάριστο στην αφή. Ένα σετ διαμαντένιων δίσκων, που κυμαίνονται από τους πιο χονδροειδείς έως τους πιο εκλεκτούς, ασκούν έντονη δράση περιτύλιξης στην επιφάνεια του πλακιδίου για να κάνουν το ακονισμένο φινίρισμα ιδιαίτερα λείο και ευχάριστο στην αφή και να προσφέρει μια χαρακτηριστική ημι-γυαλιστερή εμφάνιση.

lappata

Μια μήτρα ρητίνης προσομοιώνει το αποτέλεσμα της σφυρηλάτησης θάμνων, ένα φινίρισμα που προσφέρεται για όλες σχεδόν τις φυσικές πέτρες. Εκτιμάται ιδιαίτερα για εξωτερική χρήση καθώς η υφή αυξάνει τις αντιολισθητικές ιδιότητες.

lappata

Μια μήτρα ρητίνης προσομοιώνει το αποτέλεσμα της σφυρηλάτησης θάμνων, ένα φινίρισμα που προσφέρεται για όλες σχεδόν τις φυσικές πέτρες. Εκτιμάται ιδιαίτερα για εξωτερική χρήση καθώς η υφή του αυξάνει τις αντιολισθητικές ιδιότητες.

bocciardata

Κατασκευασμένη με διάτρηση ρητίνης, αυτή η επιφάνεια έχει σχεδιαστεί ειδικά για εξωτερικά δάπεδα. Έχει εμπνευστεί από μια διαδικασία που εκτελείται σε πραγματική πέτρα με πνευματικό πριόνι. Τα αυλάκια που αφήνουν τα δόντια του πριονιού είναι παράλληλα με την άκρη του πλακιδίου και ελαφρώς συνυφασμένα.

grip

Αυτή η ματ και μαλακή επιφάνεια, η οποία είναι τόσο ευχάριστη στην αφή, επιτυγχάνεται με βούρτσες διαμαντιών με διαφορετικά μεγέθη κόκκων.

soft

Διαστάσεις Kerlite 6plus:

 • 60×120 cm
  6,5 mm
  Naturale R10
  Soft
  _
  _
 • 120×120 cm
  6,5 mm
  Naturale R10
  Soft
  _
  _
 • 120×260 cm
  6,5 mm
  Naturale R10
  Soft
  _
  _

Διαστάσεις 14 mm:

 • 30×60 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Sabbiata R11
  Grip R12
  Lappata
 • 60×60 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Sabbiata R11
  Grip R12
  Lappata
 • 90×90 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  Sabbiata R11
  _
 • 60×120 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  Sabbiata R11
  Grip R12

Διαστάσεις 20 mm:

 • 90×90 cm
  20 mm
  Bocciardata R12
  _
  _
  _

Χρώματα

Εφαρμογές

Προϊόντα συλλογής Lithos 6,5mm Kerlite 6plus στην έκθεση Vokos:

Προϊόντα συλλογής Lithos 14mm στην έκθεση Vokos:

Προϊόντα συλλογής Lithos 20mm πάχος εξωτερικού χώρου στην Έκθεση Vokos:

kerlitez
kerlite-easy-white

Είναι το πρώτο σύστημα εγκατάστασης τοποθέτησης χωρίς τη χρήση πιστοποιημένων συγκολλητικών (κόλλα πλακιδίων) με Kerlite, εξαιρετικά λεπτών πλακών ανώτερης ποιότητας.

Με πάχος μόλις 7 mm, αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση ενός νέου είδους δαπέδου από πλακάκια υψηλής αντοχής. Υπάρχει δυνατότητα ανακαίνισης χωρίς κατεδάφιση καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε προϋπάρχοντες χώρους.

Downloads

Κατάλογος LITHOS
cottodeste

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!