Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

LINKI – μπαταρίες μπάνιου, μπαταρίες νιπτήρα

Καινοτομία, πρακτικότητα και σχεδιασμός
συναισθηματικό περιεχόμενο μεγάλου στυλ

linki logo

Η LINKI srl γεννήθηκε από την ιδέα να δημιουργήσει καινοτόμες σειρές μπαταριών που συνδυάζουν το σχεδιασμό και την πρακτική για την καθημερινή χρήση της μπαταρίας. Η συμμετοχή της A. e T. Italia, γνωστής στη διεθνή αγορά για την ποιότητα και την πρωτοτυπία στα προϊόντα της, παίρνει τα χαρακτηριστικά της σε μπαταρίες, με καινοτόμες ιδέες, νέες μορφές και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Κάθε προϊόν LINKI θεωρείται ότι δίνει στον πελάτη εξαιρετικό στυλ και συναισθηματικό περιεχόμενο, σε ασύγκριτο επίπεδο ποιότητας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται αντιπροσωπεύουν την αριστεία σε ποιότητα και ανθεκτικότητα, με σεβασμό τόσο στο περιβάλλον όσο και στην οικολογική βιωσιμότητα. Το κυρίαρχο υλικό σε όλες τις σειρές μπαταριών LINKI είναι ο ανοξείδωτος ατσάλι AISI 304 και 316, γνωστός για την αντοχή στη διάβρωση, την ευκολία στον καθαρισμό και τον εξαιρετικό συντελεστή υγιεινής. Επιπλέον, η διαδικασία εργασίας γίνεται από αυτόματα κέντρα ελέγχου, ενώ η διαδικασία δοκιμής και συναρμολόγησης είναι το χειροποίητο μέρος της παραγωγής.

υλικά linki

Υλικά

προϊόν πλήρως ανακυκλώσιμο

Χρήση ανοξείδωτου χάλυβα ως κύριο υλικό. Προϊόν πλήρως ανακυκλώσιμο.

Οικολογική βιωσιμότητα Linki

Οικολογική βιωσιμότητα

επιπτώσεις παραγωγής 0

Χρήση ανοξείδωτου χάλυβα ως κύριο υλικό. Προϊόν πλήρως ανακυκλώσιμο.

Εξοικονόμηση νερού Linki

Εξοικονόμηση νερού

κατανάλωση κάτω από 5 l/min

Χρήση ειδικών φίλτρων για εξοικονόμηση νερού για μίξερ για λεκάνη και μπιντέ με παροχή κάτω από 5 l/min.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Κατηγορίες: Linki, News

Τίτλος

Go to Top