Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

KERLITE EASY

Το πρώτο σύστημα εγκατάστασης, ξηρής τοποθέτησης πλακιδίων πιστοποιημένο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με Kerlite

ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ

Το KERLITE EASY είναι το πρώτο πιστοποιημένο και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ξηρής τοποθέτησης για πλακάκια δαπέδου. Με τη νέα λύση Easy, δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθούν βιώσιμες ανακαινίσεις των χώρων. Τοποθετείται χωρίς κόλλα πλακιδίων και χάρη στην αποκλειστική χρήση πλακών Kerlite ενισχυμένες με υαλοβάμβακα (fibreglass-reinforced Kerlite slabs), είναι πιο ανθεκτικό από οποιοδήποτε άλλο παραδοσιακό σύστημα τοποθέτησης.

Με πάχος μόλις 7 mm, αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση ενός νέου είδους δαπέδου από πλακάκια porcelain stoneware υψηλής αντοχής που είναι ιδανικό για εσωτερική οικιακή ή ελαφριά εμπορική χρήση.

Υπάρχει δυνατότητα ανακαίνισης χωρίς κατεδάφιση καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε προυπάρχοντες ορόφους. Το KERLITE EASY είναι μοναδικό, γιατί χρησιμοποιεί ένα προϊόν υψηλής απόδοσης: πλαστικοποιημένες πορσελάνινες πλάκες κερλίτη (laminated porcelain stoneware Kerlite slabs), όπως ακριβώς είναι όταν βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής, αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνει καμία μεταγενέστερη επεξεργασία.

Όλα με την εγγύηση μιας ποιοτικής διαδικασίας παραγωγής που δοκιμάστηκε από την Cotto D’Este σε πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, με εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα που πωλούνται σε όλο τον κόσμο και την περίφημη αναγνώριση της ADI – Association for Industrial Design – που έχει εισαγάγει το σύστημα στο ο δείκτης σχεδίασης ADI 2021.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ξετυλίξτε και επεκτείνετε τον τάπητα βάσης SILENT ηχομόνωσης.

2 lay the kerlite

Τοποθετήστε τις πλάκες Kerlite που έχετε επιλέξει στις εκδόσεις 5plus και 6plus.

3 filler

Σφραγίστε τους χώρους με το ειδικό σφραγιστικό FILLER.

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

FILLER FAST
Το πιο γρήγορο και πρακτικό στην εφαρμογή, για ένα πάτωμα που μπορείτε να περπατήσετε αμέσως.
Ιδανικό για προσωρινές τοποθεσίες ή εκείνες που ανανεώνονται συχνά (όπως εκθεσιακά περίπτερα ή καταστήματα).

FILLER ΜΑΤ
Η καλύτερη αισθητική απόδοση χάρη στο ματ φινίρισμα και μικρό πάχος ενέματος (ξεκινώντας από 1mm).
Ενδείκνυται για μόνιμες θέσεις, τόσο σε οικιστικά όσο και σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.

TWO GROUT LINE FINISHES
ITS EXCLUSIVE BENEFITS

ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ
Επιτρέπει τη δημιουργία πάνω κεραμικής επιφάνειας χωρίς να κατεδαφιστεί το παλιό δάπεδο.

ΠΡΟΣΙΤΟ
Παρέχει σημαντική οικονομία σε σύγκριση με μια τυπική ανακαίνιση.

ΣΤΑΘΕΡΟ
Το πλέγμα από υαλοβάμβακα στην πίσω πλευρά των πλακών Kerlite σε συνδυασμό με τη χρήση του τάπητα SILENT και του στεγανωτικού FILLER εξασφαλίζουν τη μέγιστη αντοχή και σταθερότητα στο δάπεδο.

ΕΥΚΟΛΟ
Το KERLITE EASY χρησιμοποιεί μια νέα μέθοδο τοποθέτησης πλακιδίων που είναι ένα ενοποιημένο σύστημα που χρησιμοποιείται ήδη ευρέως για άλλα πλαστικοποιημένα προϊόντα.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ
Με τη συνδυασμένη χρήση πλακών κερλίτη και στεγανωτικού FILLER, το δάπεδο είναι εγγυημένο ότι είναι πλήρως αδιάβροχο.

ΕΛΑΦΡΟΥ ΒΑΡΟΥΣ
Με βάρος μόνο 13 kg/m2 μπορεί κανείς να έχει ένα νέο δάπεδο από πορσελάνη χωρίς να επιβαρύνει την υπάρχουσα κατασκευή.

ΓΡΗΓΟΡΟ
Είναι απλό και γρήγορο στην εγκατάσταση.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Συμβατό με το αυστηρό αμερικανικό πρότυπο για δάπεδα ASTM C627 (ROBINSON TEST).

ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ
Επιτρέπει τη δημιουργία δαπέδου χωρίς αρμούς διαστολής.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ
Επιτρέπει την περιοδική αντικατάσταση των υλικών και την επαναχρησιμοποίησή τους σε άλλα περιβάλλοντα.

ΑΘΟΡΥΒΟ
Είναι ηχομονωμένο: χάρη στη συνδυασμένη δράση του SILENT mat και του Kerlite. Μειώνει το θόρυβο από την πτώση στον κάτω όροφο κατά περίπου 16 φορές περισσότερο από τα συνηθισμένα δάπεδα με επικολλημένα κεραμικά πλακίδια.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ

Η Cotto d’Este εγγυάται για 10 χρόνια την αντοχή στη φθορά των πλακιδίων Kerlite, την ακεραιότητα του Silent ματ και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά του στεγανωτικού Filler, εάν εγκατασταθεί σε εσωτερικούς χώρους για οικιακή ή ελαφριά εμπορική χρήση.

εγγύηση 10 χρόνια Kerlite
WHO IS IT FOR

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ

ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
Να έχετε ένα νέο και άκρως ελκυστικό δάπεδο σε πολύ λίγο χρόνο, χωρίς την ταλαιπωρία της κατεδάφισης του παλιού δαπέδου, μειώνοντας έτσι σημαντικά το κόστος εγκατάστασης και χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε τις πόρτες. Αυτή η λύση μειώνει επίσης σημαντικά τον θόρυβο πρόσκρουσης και πτώσης προς τον κάτω όροφο.

ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ
Για να προσφέρετε στους πελάτες σας μια λύση υψηλής ποιότητας όταν χρειάζονται μια εργασία να γίνει γρήγορα, χρησιμοποιώντας μια σειρά που παρέχει τη μέγιστη αισθητική αξία. Το KERLITE EASY είναι το τέλειο σύστημα για τη διατήρηση, όταν χρειάζεται, του παλιού υποκείμενου δαπέδου.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ
Για να έχετε πρόσβαση σε μια νέα λύση υψηλής ποιότητας όταν είναι απαραίτητο να εργαστείτε γρήγορα, χρησιμοποιώντας ένα προϊόν υψηλής αισθητικής αξίας. Το KERLITE EASY είναι το τέλειο σύστημα με το οποίο μπορείτε να διατηρήσετε, εάν είναι απαραίτητο, το κάτω δάπεδο.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Τίτλος

Go to Top