Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

JEE-O – ένας μοναδικός χώρος μπάνιου

Η JEE-O δημιουργεί προϊόντα μπάνιου για μια ατμόσφαιρα λειτουργικής πολυτέλειας.

Jee-O

Η JEE-O προτείνει στους bon vivants παγκοσμίως στην απόλυτη αίσθηση και τους αφήνει να ανακαλύψουν την εμπειρία του ντους και του μπάνιου σε ατελείωτες ατμόσφαιρες.

Κάθε προϊόν της JEE-O είναι αναζωογονητικό και φιλόδοξο, αποκλειστικό και εξωστρεφές, σκληρό και τολμηρό. Όλες οι σειρές προϊόντων χαρακτηρίζονται από στιβαρό και ισχυρό σχεδιασμό, πάντα διακριτικό στην απλότητά του. Μια ματιά που μιλάει από μόνη της, η JEE-O αντιπροσωπεύει μια προσωπική, συνειδητή επιλογή στη σύγχρονη ερμηνεία του ελεύθερου χρόνου. Ανταποκρινόμενη σε μια αυξανόμενη ανάγκη για αυτο-ανάπτυξη και κάτι παραπάνω από ξεχωριστό στο σχεδιασμό. Καθαρή αισθητική απόλαυση… αφήστε μας να σας ενεργοποιήσουμε!

Τι κάνει την JEE-O μοναδική?

 Υλικά υψηλής ποιότητας

Όλα τα προϊόντα JEE-O είναι κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και έχουν επιλεγεί για να υπερέχουν. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και διαχρονικά.

Εύκολη φροντίδα – εύκολος καθαρισμός

Και τα δύο, stainless steel ντους και μπαταρίες, μπανιέρες και νιπτήρες από DADOquartz, είναι υγιεινά και ασφαλή για καθημερινή χρήση χωρίς προβλήματα.

Μοναδικός σχεδιασμός

Ανεπιτήδευτα ανεξάρτητα αντικείμενα που προσφέρουν ελευθερία σχεδιασμού μιας ενεργητικής εμπειρίας.

 Διασφάλιση ποιότητας

Η διασφάλιση χρόνιας εγγύησης έναντι αδυναμιών παραγωγής.

Συλλογές

Νιπτήρες μπάνιου

Νιπτήρες JEE-O από DADOquartz

Ένας νιπτήρας επώνυμων σχεδιαστών είναι πραγματικά εντυπωσιακός σε κάθε μπάνιο!

Δείτε τους νιπτήρες JEE-O DADOquartz

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Κατηγορίες: Linki, News

Τίτλος

Go to Top