Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

GRESS-20mm – μεγάλο πάχος πλακιδίων για εξωτερικό χώρο από την Cotto d’Este

Πλακάκια porcelain stoneware με μεγάλο πάχος 20mm κατάλληλα για εξωτερικό χώρο από την Cotto d’Este

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ

Λόγω της δυνατότητας εγκατάστασης σε στεγνό χώρο (σε γρασίδι, άμμο ή χαλίκι και σε ρυθμιζόμενα ή αυτοεπιπεδούμενα στηρίγματα) η Cotto d’Este με τα πλακάκια σε 20 mm πάχος είναι η πιο ευέλικτη λύση για εξωτερικά δάπεδα σε κατοικίες και κοινόχρηστους χώρους: μονοπάτια, βεράντες, στα πλαινά της πισίνας, χώρους στάθμευσης, παραλιακές εγκαταστάσεις, πάρκα και άλλες αστικές περιοχές.

Ένας τέλειος συντονισμός μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Πλακάκια porcelain stoneware με μεγάλο πάχος 20mm κατάλληλα για εξωτερικό χώρο από την Cotto d’Este
20mm-green

ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΛΥΣΗ

Είναι μια καινοτόμος και εξαιρετικά ευέλικτη λύση λόγω των πολλαπλών μεθόδων τοποθέτησης: η τοποθέτηση κόλλας σε τσιμεντοκονίες επιτρέπει τη δημιουργία τέλεια επίπεδων, σταθερών και ιδιαίτερα ανθεκτικών επιφανειών που είναι κατάλληλες για την κίνηση οχημάτων ή στάθμευση.

Η έκδοση υπερυψωμένου δαπέδου με στηρίγματα επιτρέπει την εγκατάσταση ηλεκτρικών και υδάτινων συστημάτων στην κοιλότητα από κάτω. Ένα τεχνικό προϊόν με πολύ υψηλού επιπέδου αισθητική. Η πορσελάνη Cotto d’Este 20 mm είναι ανθεκτική στον παγετό και στους θερμικούς κραδασμούς, είναι ιδιαίτερα αντιολισθητική και απλώνεται εύκολα.

Προϊόντα με τεχνολογία GRESS-20mm που μπορείτε να βρείτε στην έκθεση Vokos16

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Τίτλος

Go to Top