Η σειρά Delight είναι πολυτέλεια και αποπλάνηση: η ιστορία τεσσάρων εκλεπτυσμένων μαρμάρων που επιλέχθηκαν από τα καλύτερα στον κόσμο μάρμαρα σε ένα ολοκληρωμένο κεραμικό έργο, που περιλαμβάνει νέες οπτικές αισθήσεις, μεγάλα σχήματα και εξαιρετικές διακοσμήσεις.

Slimtech Διάσταση: 260×120, 120×120, 60×120 cm Πάχος: 6mm
Porcelain stoneware Διάσταση: 90×90, 88×88, 60×120, 60×60, 30×60 cm Πάχος: 9,5mm
4 χρώματα | Φινίρισμα: Ματ, γυαλιστερό. | Χώρος: εσωτερικό, δάπεδο-τοίχο

Διαστάσεις Slimtech :

 • 120×260 cm
  6 mm
 • 120×120 cm
  6 mm
 • 60×120 cm
  6 mm

Διαστάσεις Porcelain stoneware:

 • 60×120 cm
  9,5 mm
 • 90×90 cm
  9,5 mm
 • 88×88 cm
  9,5 mm
 • 60×60 cm
  9,5 mm
 • 30×60 cm
  9,5 mm

Slimtech
Ανώτερης ποιότητας λεπτές πλάκες πλακιδίων. Μεγάλου μεγέθους laminated porcelain stoneware: ένα ελαφρύ, ανθεκτικό και ευέλικτο προϊόν για νέες προοπτικές σχεδιασμού στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και της κατοικίας.

Porcelain stoneware
Full-body porcelain stoneware (ολόσωμος γρανίτης μάζα) συνώνυμο της τεχνικής αντοχής και της αισθητικής υπεροχής. Η μεγάλη γκάμα μεγεθών είναι εμπλουτισμένη με εξελιγμένα φινιρίσματα επιφανειών που καθιστούν τα προϊόντα Lea Ceramiche ιδανικά για όλα τα οικιστικά και αρχιτεκτονικά έργα.

Χρώματα

Εφαρμογές

Calacatta Oro

Porcelain stoneware
Κλασικό και διαχρονικό, το Calacatta Oro είναι το πιο σαγηνευτικό και πολύτιμο μάρμαρο στον κόσμο. Παίζοντας με τα διαθέσιμα φινιρίσματα, μπορείτε να αποκτήσετε μια πλούσια ποικιλία από εφέ φωτός και οπτικές αισθήσεις που επιτρέπουν πολλαπλές αισθητικές εκδοχές του ίδιου μαρμάρινου εφέ.

Venato Bianco

Porcelain stoneware
Το Venato Bianco αποκαλύπτει άπειρες αποχρώσεις του γκρι που, σχεδόν διαφανές σε έντονο λευκό, αναμιγνύονται μεταξύ τους. Η λοξή κίνηση των φλεβών δημιουργεί μια κατευθυντική κίνηση η οποία, όταν τοποθετείται το τετράγωνο σχήμα, φαίνεται να επανέρχεται στον εαυτό της, ενώ, όταν χρησιμοποιείται ως επένδυση τοίχου, οι ασημένιες αντανακλάσεις του σκιαγραφούν τη μαρμάρινη υφή που αναπαράγεται πιστά στα πλακάκια αυτά.

Invisible Light

Porcelain stoneware
Ισχυρό και εντυπωσιακό, το Invisible Light απλώνει ένα πυκνό γκρι πλέγμα από έντονες εκφραστικές φλέβες σε λευκό κρυστάλλινο φόντο. Η ζωντάνια του σχεδίου και η σχεδόν γλυπτική καθαρότητα αυτού του μαρμάρου διακοσμούν κάθε χώρο όπως ένα εξαιρετικά κομψό σαλόνι, ένα μπάνιο ή έναν επαγγελματικό χώρο στο οποίο ο δυναμισμός του δαπέδου από πορσελάνινο μάρμαρο διαμορφώνει τη μεγαλοπρέπεια του.

Marquina Nero

Porcelain stoneware
Το Marquina Nero δημιουργεί άψογα και συναρπαστικά περιβάλλοντα. Τα τρία φινιρίσματα Slimtech (lev, nat και touch) και τα δύο διαθέσιμα σε πορσελάνινα πλακάκια (nat και lux) αλληλοεπιδρούν με το φως, τονίζοντας τις λεπτές λευκές φλέβες που χαρακτηρίζουν αυτό το μάρμαρο. Η ορυκτή καθαρότητα του μαύρου φέρνει το υλικό σε νέα βάθη.