Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχου

Vokos Shop

Coverlam Top by Grespania – πλακάκια πάγκου

GRESPANIA TECHNICAL SOLUTIONS – πλακάκια για πάγκους

Ο πάγκος έχει γίνει ένα από τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία στα σημερινά έργα εσωτερικής διακόσμησης.

Ο πάγκος έχει γίνει ένα από τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία στα σημερινά έργα εσωτερικής διακόσμησης. Η συνεχής καινοτομία στη βιομηχανία πλακιδίων έχει οδηγήσει στην εμφάνιση νέων υλικών όπως το Coverlam Top, ένα προϊόν μεγάλου μεγέθους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό οποιουδήποτε πάγκου, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων πάγκων.

Slimtech Easy: today renovating is easier

Δεν υπάρχουν όρια όταν πρόκειται για τη δημιουργία χώρων που περιλαμβάνουν πάγκο Coverlam Top. Η απίστευτη ευελιξία του υλικού, η εξαιρετική του αντοχή, καθώς και η αντοχή στη θερμότητα και τις γρατσουνιές που παρέχει, κάνουν όλη τη διαφορά στα έργα που αφορούν αυτήν την επιλογή για πάγκους. Η επιλογή αυτού του υλικού για τον πάγκο επιτρέπει την εστίαση στην αισθητική και το σχεδιασμό.

Ένας λευκός πάγκος, ένας πάγκος με όψη ξύλου ή ένας πάγκος με όψη μαρμάρου: αυτές είναι μερικές μόνο από τις διαθέσιμες επιλογές που θα βρείτε στον εκτενή κατάλογο Coverlam Top της Grespania. Είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε τον νέο σας πάγκο;

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΠΑΧΟΣ

THICKNESSES

Με τις διαστάσεις 160×320 cm, 162×324 cm και 100×300 cm και πάχος 20 mm, 12 mm και 10,5 mm, το επάνω μέρος Coverlam κόβεται και χειρίζεται εύκολα, καθιστώντας το κατάλληλο υλικό για την κάλυψη μεγάλων περιοχών μέσα στο σπίτι.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

FORMATS

Ομοίως, οι πάγκοι Coverlam Top μπορούν να ανταποκριθούν στις πιο απαιτητικές οικιακές απαιτήσεις όσον αφορά τη θερμική, χημική και υγρασία που προκαλείται από λεκέδες. Επειδή ουσιαστικά δεν έχουν πόρους, εγγυώνται επίσης μια υγιεινή αντιβακτηριδιακή επιφάνεια, ιδανική για το χειρισμό τροφίμων.

GALLERY

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Τίτλος

Go to Top