Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχου

Vokos Shop

Coverlam by Grespania – πλακάκια μεγάλων διαστάσεων

logo-coverlam

GRESPANIA TECHNICAL SOLUTIONS – πλακάκια μεγάλων διαστάσεων

Τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους εμφανίστηκαν στη σκηνή πριν από λίγα χρόνια ως ένα καινοτόμο νέο αρχιτεκτονικό στοιχείο.

Χάρη στη μεγάλη ευελιξία τους ως δομικό υλικό, έχουν εισχωρήσει σε έργα εσωτερικής διακόσμησης και αρχιτεκτονικής, καθιερώνοντας τη θέση τους ως το προτιμώμενο σχήμα μεταξύ των επαγγελματιών.

Η τεχνολογία COVERLAM της Grespania είναι ένα αποτέλεσμα χρόνων έρευνας και ανάπτυξης. Χάρη στην εισαγωγή στην τεχνολογία “lamination pressing technology”, είναι πλέον δυνατή η παραγωγή ενός πλακιδίου porcelain  σε διάσταση 120×360 cm, 162×324 cm, 100×300 cm, 120×260 cm, το οποίο μπορεί να έχει πάχος μόλις 3,5 χιλιοστά, διατηρώντας παράλληλα τις ιδιότητες του πλακιδίου. Αυτό διευρύνει το πεδίο εφαρμογής του πλακιδίου, προσφέροντας μεγάλες δυνατότητες για καινοτομία στους τομείς της κατασκευής και της εσωτερικής διακόσμησης.

Χαρακτηριστικά κεραμικών πλακιδίων μεγάλου μεγέθους
Η τεχνολογία Coverlam της Grespania εμφανίστηκε ως απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς για πλακάκια μεγάλου μεγέθους που διατηρούν ακόμη τις ιδιότητες υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας. Ο σχεδιασμός αυτών των μεγάλων πλακιδίων σε πάχη 3,5 mm και 5,6 mm αντιπροσώπευε μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της αρχιτεκτονικής και του εσωτερικού σχεδιασμού, όπου τα πλακάκια μεγάλου μεγέθους Coverlam έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμα στη δημιουργία και την εκτέλεση εντυπωσιακών έργων.

Εκτός από τις διαστάσεις αυτών των μεγάλων πλακιδίων, πρέπει επίσης να προσφέρουν εξαιρετική τεχνική απόδοση. Τα πλακάκια Coverlam μεγάλου μεγέθους προσφέρουν ορισμένα χαρακτηριστικά που εκτιμώνται ιδιαίτερα στη σημερινή αρχιτεκτονική:

  • Ελαφρύ, φιλικό προς το περιβάλλον υλικό.
  • Μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς την ανάγκη κατεδάφισης.
  • Ανθεκτικό στον παγετό και στην υπεριώδη ακτινοβολία.
  • Chip resistant.
  • Ανθεκτικό στην κάμψη και τη φθορά.
  • Ανθεκτικό στα χημικά.
  • Υγιεινό, ανθεκτική επιφάνεια στις γρατσουνιές.
  • Αδιαπέραστο, ανθεκτική στους λεκέδες επιφάνεια.
  • Ανθεκτικό στη φωτιά και στη θερμότητα.

Στην εξέλιξή της ως υλικό 360º, η Coverlam συνέχισε να αναπτύσσει τις μεγάλες προσφορές προϊόντων πλακιδίων της, ενσωματώνοντας στον κατάλογό της αποκλειστικά νέα πάχη για πάγκους, όπως 10,5 mm, 12 mm και 20 mm. Από αυτή την άποψη, η αύξηση του πάχους των τεμαχίων ενισχύει εκθετικά την αντοχή τους, γεγονός που τα καθιστά μια πολύ ελκυστική επιλογή για πάγκους κουζίνας και επιφάνειες όπου απαιτείται επιπλέον αντοχή.

Όσο για την τοποθέτηση των υπερλεπτών κεραμικών πλακιδίων μεγάλου μεγέθους Coverlam, είναι πολύ απλή. Το γεγονός ότι αυτό το υλικό είναι εύκολο στην κοπή, το χειρισμό και την εγκατάσταση μειώνει τον χρόνο ολοκλήρωσης των ανακαινίσεων και των κατασκευαστικών έργων, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. Εγκατεστημένο από επαγγελματίες με τα κατάλληλα εργαλεία, η επιλογή Coverlam εγγυάται εξαιρετική ποιότητα και σχεδιασμό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

coverlam
Large-format tiles

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Κατηγορίες: News, Μόνον για έμπνευσηΕτικέτες: ,

Τίτλος

Go to Top