Η σειρά Cone -από τον οίκο Jee-o της Ολλανδίας- είναι μια τέλεια ισορροπία παιχνιδιού και τόλμης. Από απόσταση, το σχέδιο φαίνεται στοιχειώδες, αλλά μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει τις ασυνήθιστες λεπτομέρειες του και ένα κομψό φινίρισμα, εκφράζοντας τη δεξιοτεχνία που πάντα αναζητά ο σχεδιαστής Osiris Hertman στα σχέδιά του. Το κωνικό σχήμα, η βάση για αυτή τη σειρά, βρίσκεται στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

  • Στιβαρό και παιχνιδιάρικο
  • Εκλεπτυσμένο φινίρισμα

  • Μοναδικές λεπτομέρειες

Osiris Hertman (Όσιρις Χέρτμαν)

Σχεδιαστής της σειρά CONE για την JEE-O

Η σειρά Cone είναι η τέλεια ισορροπία παιχνιδιού και τόλμης. Από απόσταση, το σχέδιο φαίνεται στοιχειώδες, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτονται ασυνήθιστες λεπτομέρειες και ένα κομψό φινίρισμα, εκφράζοντας τη δεξιοτεχνία που πάντα αναζητά ο Osiris στα σχέδιά του. Ο Osiris πιστεύει ότι, ενώ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του νερού, μπορούμε και να το απολαμβάνουμε. Τα μπάνια μας γίνονται σταδιακά μέρη χαλάρωσης, συχνά με καθίσματα, μουσική, φυτά και αν υπάρχει αρκετός χώρος, σάουνες, τζάκια και όμορφη θέα.

Είναι πλέον χώροι που πρέπει να απολαμβάνουμε και να επαναφορτιζόμαστε, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε έναν κόσμο που είναι πολύ πιο πολυάσχολος και πιο απαιτητικός από ποτέ.

Το κωνικό σχήμα, η βάση για αυτή τη σειρά, βρίσκεται στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Οι χειρολαβές έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με τις πόρτες ασφαλείας – σε τελική ανάλυση, το νερό είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Ταυτόχρονα, τα σχέδια φέρνουν γοητεία στο σπίτι σας, μια ιδέα που αγαπά και η JEE-O. Για την JEE-O, ο σχεδιασμός είναι πρωταρχικής σημασίας, η ουσία του προϊόντος μας. Μια λεπτομερής ματιά αποκαλύπτει κώνους σε όλα τα εξαρτήματα.

Osiris Hertman

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Κατηγορίες: NewsΕτικέτες: