Οίκος : Cotto d’Este – Ιταλίας

Το Cement Project είναι μια ευέλικτη συλλογή όπου η τυπικά «αστική» προσωπικότητα του σκυροδέματος δίνει στους μεγάλους αρχιτεκτονικούς χώρους μια φρέσκια νέα εμφάνιση με νέες μορφές και επιφάνειες.
Η υφή Cem είναι μια πλήρης σειρά 5 χρωμάτων, ενώ η υφή Work διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις, καθιστώντας τα ιδανικά για σχέδια σχεδίασης κάθε είδους. Αυτό δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να συνδυάζουν δημιουργικά υλικά και χρώματα με τρόπο που να εκφράζει πλήρως τη λαμπερή και εκλεπτυσμένη προσωπικότητά τους.
Το Cement Project αποτελεί μέρος της σειράς προϊόντων PROTECT®: αντιμικροβιακά πλακάκια δαπέδου και τοίχου, σχεδιασμένα για υγιείς, ασφαλείς και προστατευμένους χώρους διαβίωσης.

Πάχος: 5,5 mm | Διάσταση: 50×150, 100×100, 300×100 cm | 8 χρώματα | Φινίρισμα: Natural | Χώρος: εσωτερικό, εξωτερικό, δάπεδο-τοίχο

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Αυτή η επιφάνεια είναι εμπνευσμένη από τo παραδοσιακό καλούπωμα με τάβλες ξύλου που δημιουργήθηκε από μάστορες για κατασκευές σε οπλισμένο σκυρόδεμα και χαρακτηρίζεται από τα μοναδικά αποτυπώματα στο τσιμέντο, που αφήνουν ανεξίτηλα ίχνη από τις ίνες και τους κόμπους του ξύλου. Η WORK είναι μια επιφάνεια ικανή να αναδημιουργήσει την τυπική ατμόσφαιρα των κτιρίων της πόλης, σχεδιασμένη να κάνει μοναδικούς τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους κατοικιών, εμπορικών ή δημόσιων χώρων, είτε είναι εγκατεστημένοι στο πάτωμα, στον τοίχο ή στην οροφή, και είναι επίσης ιδανική για αεριζόμενες προσόψεις.

CEMENT PROJECT - WORK
Διαστάσεις:

 • 50×150
  5,5 mm
  Naturale R10
 • 100×300
  5,5 mm
  Naturale R10
Η συλλογή Cem είναι εμπνευσμένη από το τσιμέντο που εφαρμόζεται στο χέρι με μια σπάτουλα. Η επιφάνεια αναπαράγει ίχνη από τις κινήσεις του τεχνίτη που επεκτείνονται και απλώνουν το τσιμέντο στο έδαφος. Η μοναδικότητα της σειράς συνίσταται από τις άπειρες αποχρώσεις του γκρι και μια συναρπαστική και ιδιαίτερη γυαλιστερή / αδιαφανή αντανάκλαση στην επιφάνεια που δίνει στο προϊόν έναν μοναδικό και ξεχωριστό χαρακτήρα.

CEMENT PROJECT FINITURA - CEM

Διαστάσεις:

 • 100×100
  5,5 mm
  Naturale R9
 • 100×300
  5,5 mm
  Naturale R9

Χρώματα:

Εφαρμογές

Προϊόντα συλλογής Cement Project – CEM στο κατάστημα Vokos:

Προϊόντα συλλογής Cement Project – WORK στο κατάστημα Vokos:

Downloads

Κατάλογος
cottodeste