Επιλογές φινιρίσματος για τις μπαταρίες BRUMA

BRUMA PVD – Η ΑΛΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Η διαδικασία PVD (Physical Vapor Deposition) της BRUMA παρέχει απίστευτα χρώματα και εξαιρετική αντοχή.

Με επιφάνεια 3 φορές πιο σκληρή και 10 φορές πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές από το φινίρισμα χρωμίου, η επίστρωση PVD είναι εξαιρετικά ανθεκτική, ομοιόμορφη και με τεράστια χρωματική ευελιξία.

Το περιβάλλον είναι επίσης ένας άνευ όρων οπαδός της τεχνολογίας PVD. Σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες επίστρωσης, το PVD δεν παράγει απόβλητα. Είναι μια βιώσιμη διαδικασία και η πιο ουδέτερη οικολογικά.

Η ποιότητα αυτού του ασύγκριτου φινιρίσματος εγγυάται ότι οι πελάτες της BRUMA θα έχουν μια μπαταρία υψηλής ποιότητας, με τέλειο φινίρισμα για πολλά και πολλά χρόνια.

PVD FINISHINGS

Γαλβανισμένα είδη υγιεινής
Οι επιλογές μπαταριών είναι ποικίλες. Η πιο κοινή μέθοδος φινιρίσματος για είδη υγιεινής και όχι μόνο. Η ουσία του έγκειται στη βύθιση της μπαταρίας στον ηλεκτρολύτη, με το άλας του επιθυμητού μετάλλου διαλυμένο σε αυτό. Όταν εφαρμόζεται αρνητικό φορτίο στο τεμάχιο εργασίας, καλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα από το επιθυμητό μέταλλο. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται το πιο κοινό φινίρισμα στον κόσμο – η επιχρωμίωση. Για την ανθεκτικότητα του φινιρίσματος, χρησιμοποιείται πιο συχνά μια διπλή επίστρωση: πρώτα εφαρμόζεται νικέλιο και πάνω από αυτό εφαρμόζεται ένα στρώμα χρωμίου. Στα προϊόντα BRUMA, το στρώμα νικελίου είναι 8 μικρά και το στρώμα χρωμίου είναι 0,2 μικρά.

Η διαδικασία επιχρωμίωσης BRUMA ακολουθεί μια αυστηρή μέθοδο ποιοτικού ελέγχου που ονομάζεται Brightest.

Αυτή η διαδικασία, που ακολουθείται πάντα από μηχανικούς, έχει ως αποτέλεσμα ένα φινίρισμα με έντονη, διαρκή και μεγάλης διάρκειας λάμψη.

Αυτό το φινίρισμα επιτρέπει στον κατασκευαστή να παρέχει δέκα χρόνια εγγύηση σε προϊόντα που υπόκεινται στους κανόνες φροντίδας.

Επικάλυψη σε σκόνη
Η επίστρωση σε σκόνη είναι μια δημοφιλής τάση στα υδραυλικά. Κάνει το προϊόν φωτεινό και δεν αυξάνει πολύ την αξία της τιμής του. Η γκάμα των χρωμάτων μπορεί να είναι πολύ μεγάλη. Μια σημαντική διαδικασία στην βαφή πούδρας είναι η προκαταρκτική προετοιμασία και η απολίπανση του τεμαχίου εργασίας. Η ποιότητα και η διάρκεια ζωής του φινιρίσματος εξαρτώνται άμεσα από αυτό. Στο εργοστάσιο BRUMA, κάθε προϊόν περνά από 5 προπαρασκευαστικά στάδια πριν μπει σε έναν ειδικό θάλαμο όπου ψήνεται η βαφή πούδρας.

Φινίρισμα PVD
Η εναπόθεση κενού (Αγγλικά φυσική εναπόθεση ατμού, PVD, εναπόθεση με συμπύκνωση από μια φάση ατμού (αερίου)) είναι μια ομάδα μεθόδων για την εναπόθεση επικαλύψεων (λεπτές μεμβράνες) σε κενό, στην οποία η επίστρωση λαμβάνεται με άμεση συμπύκνωση του ατμού του εφαρμοζόμενου υλικού.

Αυτή η μέθοδος φινιρίσματος, εκτός από την αισθητική εμφάνιση των προϊόντων, αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους. Δυστυχώς, αυτή η μέθοδος είναι αρκετά δαπανηρή, επειδή δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι προηγούμενες δύο, ωστόσο, έχει κερδίσει τον σεβασμό των εσωτερικών σχεδιαστών λόγω των απεριόριστων δυνατοτήτων της για τη δημιουργία χρώματος και εξαιρετικά ανθεκτικής επίστρωσης.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!