Η Blend Stone είναι μια συλλογή πλακιδίων γρανίτη (porcelain stoneware) από πέτρα που προσφέρει περισσότερα από όσα φαίνονται στο μάτι.

Οίκος : Cotto d’Este – Panariagroup Industrie Ceramiche S.p.A. – Ιταλίας

Ενσωματώνοντας θραύσματα που βυθίζονται κάτω από την επιφάνεια και συνδυάζοντας ορυκτές υφές σπάνιας ομορφιάς σε όλο το πάχος της πλάκας, η Blend Stone ξεπερνά την ιδέα της αληθοφάνειας δημιουργώντας ένα νέο υλικό. Αποτελούμενο από τρεις γραφικές υφές που προέρχονται από φυσικές πέτρες, η Blend Stone προσθέτει εγκλείσματα σε χρώμα σκουριάς στον τυπικό κόκκο Limestone και τα φωτοστέφανα της Pietra Piasentina επικαλύπτουν σκούρα τμήματα και ανοιχτόχρωμες και λεπτές φλέβες.

Διατίθεται σε 4 χρώματα, 2 πάχη (14 mm και 20 mm), 4 φινιρίσματα και 6 διαστάσεις, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων μεγάλων μεγεθών (120×120 cm και 90×180 cm), η Blend Stone είναι μια κομψή, τεχνικά υψηλών επιδόσεων και ευέλικτη συλλογή που είναι ιδανική τόσο για οικιστικά και εμπορικά περιβάλλοντα, όσο και για σύγχρονη αρχιτεκτονική και μεγάλα δημόσια έργα.

Η συλλογή Blend Stone προσφέρει μια ασφαλή επιλογή χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Protect®, η οποία εγγυάται ισχυρή αντιβακτηριακή προστασία 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και χωρίς ηλιακό φως, και που δεν χάνει ποτέ την αποτελεσματικότητά της επειδή είναι μόνιμα ενσωματωμένη στο προϊόν.

Ένα φινίρισμα με εξαιρετικά ανάγλυφη επιφάνεια, βαθύ, μεταλλικό αισθητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με μια κομψή και ματ αντανάκλαση. Αν και δεν είναι λεία, η επιφάνεια είναι απαλή και ευχάριστη στην αφή.

NATURALE-8943_n_CDE-blendstone-finitura-naturale_3

Ένα ακανόνιστο φινίρισμα με μια ελαφριά τραχύτητα, λειτούργησε για να επιτύχει το ανομοιόμορφο αποτέλεσμα και την ακανόνιστη λάμψη που είναι χαρακτηριστικό της γυαλισμένης πέτρας.

LAPPATA

Ένα φινίρισμα με πολύ υψηλή αντιολισθητικότητα, το οποίο, χάρη στην εφαρμογή ειδικής τρίχας, αναδημιουργεί την τραχιά υφή που χαρακτηρίζει τις φλεγόμενες φυσικές επιφάνειες.

SABBIATA

Ένα φινίρισμα που προσφέρει τον υψηλότερο βαθμό αντιολίσθησης και που, χάρη στη μοναδική εμφάνισή του με σφυρήλατο θάμνο, διαθέτει πολλές εσοχές και μικροπροεξοχές που είναι χαρακτηριστικές αυτής της διαδικασίας.

BOCCIARDATA

Διαστάσεις 14mm:

 • 30×60 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  Sabbiata R11
 • 60×60 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  Sabbiata R11
 • 90×90 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  Sabbiata R11
 • 60×120 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  Sabbiata R11
 • 120×120 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  Sabbiata R11
 • 90×180 cm
  14 mm
  Naturale R10
  Lappata
  _

Διαστάσεις 20mm:

 • 90×90 cm
  20 mm
  Bocciardata R12

 • 60×120 cm
  20 mm
  Bocciardata R12

Χρώματα

Εφαρμογές

Προϊόντα συλλογής Blend Stone στο κατάστημα Vokos:

Προϊόντα συλλογής Blend Stone 20mm πάχος εξωτερικού χώρου στο κατάστημα Vokos:

Downloads

Κατάλογος Blend Stone
cottodeste

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!