Καινοτομία από μέσα, σε ένα ενιαίο κομμάτι.
Η Συλλογή Beyond αντιπροσωπεύει την κορύφωση της συμβίωσης μεταξύ σχεδιασμού, τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας.

Ως αποτέλεσμα του τεχνολογικά διαφοροποιημένου χαρακτήρα της, η σειρά Beyond Collection επιτρέπει μια εξαιρετικά διαισθητική, ασφαλή και ακριβή διαδικασία εγκατάστασης. Δεδομένης της συμπαγούς και καθολικής σύνθεσής του και της συμπερίληψης διευκολυντικών στοιχείων συναρμολόγησης (το επίπεδο φυσαλίδων, ο χώρος για τις βίδες στο πλαστικό πλαίσιο και οι ενδείξεις θέσης για ζεστό και κρύο νερό). Επίσης, το ενσωματωμένο στοιχείο επιτρέπει τη μείωση κατά 20% περίπου του αριθμού των απαραίτητων βημάτων για την εγκατάστασή του, με αποτέλεσμα τη μείωση του σχετικού κόστους.

Το μοναδικό τεχνολογικό του στοιχείο, σε συνδυασμό με τον μινιμαλιστικό χαρακτήρα και την εξαιρετική απόδοση, προσφέρει ένα προϊόν με απαράμιλλη αισθητική και εμπειρία χρήσης, προσφέροντας πολυάριθμα πλεονεκτήματα, συγκεκριμένα βελτιστοποίηση χώρου, ευκολία καθαρισμού καθώς και ευκολία που συνδέεται με τη συντήρησή του.

bruma
Beyond Collection από την BRUMA

Σύστημα εγκατάστασης της BRUMA

Εσωτερικός μηχανισμός που συνδυάζεται με όλες τις σειρές της BRUMA και είναι Compact προσφέρει μέγιστη ασφάλεια και ευκολία-ταχύτητα στην εγκατάσταση

Installation system for plasterboardsInstallation system for plasterboards

Breeze

Concealed single lever 3 outlets
mixer, with handshower set.

Breeze

Lusa

2 hole wall basin mixer.
Flat spout with 230mm.

Lusa

Navy

Progressive concealed 2 outlets
mixer, with handshower set.

Beyond Collection by BRUMA

Καινοτομία από μέσα, σε ένα ενιαίο κομμάτι.

Ένα σημείο αναφοράς για αποτελεσματικότητα και σχεδιασμό.
Παρούσα στην αγορά για πάνω από 65 χρόνια, η BRUMA είναι συνώνυμη με την εμπειρία, την ποιότητα και την καινοτομία στη δημιουργία μπαταριών που εξισορροπούν τέλεια την αισθητική με την υψηλή απόδοση.
Σε συγχρονισμό με τα πρωτοποριακά σχέδια που καθορίζουν τις λύσεις BRUMA, η Beyond Collection αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της συμβίωσης μεταξύ σχεδιασμού, τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας.

Ως αποτέλεσμα του τεχνολογικά διαφοροποιημένου χαρακτήρα της, η σειρά Beyond Collection επιτρέπει μια εξαιρετικά διαισθητική, ασφαλή και ακριβή διαδικασία εγκατάστασης. Δεδομένης της συμπαγούς και καθολικής σύνθεσής του και της συμπερίληψης στοιχείων διευκόλυνσης συναρμολόγησης (το αλφάδι, ο χώρος για τις βίδες στο πλαστικό πλαίσιο και οι ενδείξεις θέσης για ζεστό και κρύο νερό).
Επίσης, το ενσωματωμένο στοιχείο επιτρέπει τη μείωση κατά 20% περίπου του αριθμού των απαραίτητων βημάτων για την εγκατάστασή του, με αποτέλεσμα τη μείωση του σχετικού κόστους.

Η βιωσιμότητα είναι επίσης ένας λίθος που δεν αφήνει ανοιχτή αυτή η τεχνολογία, καθώς απαιτεί λιγότερη χρήση πλαστικού και άλλων υλικών που βλάπτουν το περιβάλλον.
Το μοναδικό τεχνολογικό του στοιχείο, σε συνδυασμό με μινιμαλιστικό χαρακτήρα και εξαιρετική απόδοση, προσφέρει ένα προϊόν με απαράμιλλη αισθητική και εμπειρία χρήσης, προσφέροντας πολυάριθμα πλεονεκτήματα, όπως βελτιστοποίηση χώρου, ευκολία καθαρισμού καθώς και ευκολία που συνδέεται με τη συντήρησή του.