Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαΠλακάκια δαπέδουΠλακάκια τοίχουΚλωστρά - κεραμικά σκίαστραΠλακάκια CottoΠλακάκια ZelligeΠλακάκια μεγάλων διαστάσεων Slabs

Vokos Shop

Allure | Cotto d’Este, πλακάκια μάρμαρο, μια μαρμάρινη αποπλάνηση

logo-protect-bianco
logo-tz-brand-white

Οίκος :

Cotto d’Este

Ιταλία

Συλλογή :

Allure

Στυλ :

Marble look

Τεχνολογία :

porcelain stoneware, PROTECT®, THINk ZERO®, Kerlites

Μαρμάρινη αποπλάνηση

Η συλλογή πλακιδίων Allure εξερευνά την ορυκτή καρδιά ενός από τα πιο αγνά και ευγενή υλικά: το μάρμαρο. Οι έξι επιφάνειες της συλλογής ομαδοποιούνται σε δύο ειδικές επιλογές:
Héritage, που περιλαμβάνει Calacatta, Paonazzetto και Tundra J., και
Scénique, με τις ποικιλίες Alaska, Riviera και Orobico.

Η Héritage γιορτάζει τη φωτεινή τελειότητα της κλασικής αισθητικής που είναι αφιερωμένη στην κομψότητα και την αρμονία.
Το Scénique ενισχύει το πιο μοντέρνο και υπέροχο στυλ, που αντιπροσωπεύεται από εξωτικά μάρμαρα με εκπληκτικά χρώματα και εντυπωσιακά μοτίβα φλεβών.

HERITAGE Selection - SCENIQUE Selection

Δύο ερμηνείες του μαρμάρου που ικανοποιούν τις πιο διαφορετικές στυλιστικές απαιτήσεις, που κυμαίνονται από οικιστική έως εμπορική, συμβατική και δημόσια αρχιτεκτονική. Η Allure είναι μια συλλογή από Kerlite laminated porcelain stoneware, με πάχος μόλις 0,65 cm που φτάνουν στο εντυπωσιακό μέγεθος των 120×278 cm. Οι τεχνικές ιδιότητες του υλικού και ο εκπληκτικός ρεαλισμός της αισθητικής απόδοσης συνδυάζονται με τις μοναδικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες της τεχνολογίας Protect®.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

Διαστάσεις Kerlite 6plus:

 • 60×120 cm
  6,5 mm
 • 120×120 cm
  6,5 mm
 • 120×278 cm
  6,5 mm

Χρώματα

Εφαρμογές

HERITAGE Selection
Τρεις πρωτόγονες, αρμονικές επιφάνειες για ευρύχωρα, γεμάτα φως σκηνικά που εκφράζουν διαχρονική κομψότητα.

SCENIQUE Selection
Τρία μεγαλοπρεπή πλακάκια μάρμαρο: εντυπωσιακά χρώματα και γοητευτικά μοτίβα φλεβών για πολυτελή μοντέρνα περιβάλλοντα.

kerlitez
kerlite-easy-white

Είναι το πρώτο σύστημα εγκατάστασης τοποθέτησης χωρίς τη χρήση πιστοποιημένων συγκολλητικών (κόλλα πλακιδίων) με Kerlite, εξαιρετικά λεπτών πλακών ανώτερης ποιότητας.

Με πάχος μόλις 7 mm, αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση ενός νέου είδους δαπέδου από πλακάκια υψηλής αντοχής. Υπάρχει δυνατότητα ανακαίνισης χωρίς κατεδάφιση καθώς μπορεί να τοποθετηθεί σε προϋπάρχοντες χώρους.

Χαρακτηριστικά της συλλογής ALLURE

 • Τεχνικά ανώτερης ποιότητας επιφάνειες
  Από τις πιο προηγμένες κεραμικές τεχνολογίες, εξαιρετικές επιφάνειες με διαφορετικά επίπεδα αντανάκλαση που είναι ταυτόχρονα κομψά και ανθεκτικά για το σπίτι και το επαγγελματικό χώρο.

 • Μέγιστη γραφική σαφήνεια
  Η σχολαστική επιλογή φυσικών υλικών και η χρήση προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής διακόσμησης οδηγούν τον ρεαλισμό της κεραμικής ερμηνείας στα άκρα
 • Μεγάλες διαστάσεις
  Οι πλάκες Kerlite 6Plus διατίθενται σε εντυπωσιακά μεγέθη: 120×278 cm, μια μορφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και εσωτερικής διακόσμησης.
 • Ενισχυμένο με fiberglass
  Το στρώμα από fiberglass που εφαρμόζεται στο πίσω μέρος των πλακών Kerlite παρέχει στα πλακάκια μαρμάρου Allure μια εξαιρετική πρόσθετη αντίσταση που δημιουργεί επιφάνειες σχεδιασμένες να διαρκέσουν στον χρόνο.

 • 10 χρόνια εγγύηση
  Η Allure αντιπροσωπεύει μια ασφαλή επιλογή: η εγγύηση με την οποία η Cotto d’Este πάντα κάλυπτε τις συλλογές της αποδεικνύει την υγιή και αξιόπιστη βιομηχανική τεχνογνωσία και την εμπορική εμπειρία.

 • Τεχνολογία PROTECT ®
  Μια αποκλειστική τεχνολογία Panariagroup που εγγυάται ισχυρή αντιβακτηριακή προστασία ενεργή 24 ώρες το 24ωρο ακόμη και απουσία ηλιακού φωτός και μόνιμα ενσωματωμένη στο προϊόν.

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία!

Τίτλος

Go to Top